ВАЖЛИВО!!! COVID-19

2020-03-12

/Files/images/karantin/unnamed.jpg

/Files/images/karantin/765333.jpg

З 12 березня 2020 р. наш дитячий садок зачинено на карантин.

ВАЖЛИВО. Зважаючи на загрозу погіршення епідеміологічної ситуації в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Києва розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 11.03.2020 р. N 427 «Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти усіх типів та форм власності» призупинено освітній процес у закладах дошкільної освіти усіх типів та форм власності з 12 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року.

Щоб убезпечити себе від вірусу ВООЗ рекомендує ретельно мити руки та дотримуватися простих правил. Проте батьки не завжди слідкують за тим, як діти миють руки та й самі нерідко роблять це неправильно.

/Files/images/karantin/h-xwy6.jpg

/Files/images/karantin/vb9vmw.jpg• Залишайтеся вдома, аби не поширювати інфекцію • Терміново зверніться до лікаря, не займайтеся самолікуванням • Повідомте про хворобу керівника та медичну сестру дитячого садка Примітка. Інформацію подано за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я — who.int.

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi